ONZE WINKEL

SHOPPEN BIJ SJALALA

Stevoortse kiezel 390
3512 Hasselt-Stevoort
Tel: +32 0473 40 43 40

OPEN: vr & za: 10-18u

GOED OM TE WETEN

VEEL GESTELDE VRAGEN

Maak je je Sjalala's zelf?

Absoluut! Het merendeel van de Sjalala's wordt met de hand door mijzelf gemaakt in mijn atelier in Hasselt-Stevoort. Tijdens mijn reizen naar Turkije zoek ik zorgvuldig de mooiste sjaals uit, die ik vervolgens met veel liefde en aandacht aanbied in mijn winkel. Ze zijn stijlvol en met zorg geselecteerd!

Kan ik alle Sjalala's op maat laten maken?

Wanneer er bij een Sjalala 'Stof op voorraad' staat, is het mogelijk om deze op aanvraag bij te laten maken.

Doe je ook retouches van kledingstukken?
Ik voer geen retouches uit op kledingstukken, maar als je Sjalala beschadigd is, kun je me altijd vragen of ik het kan herstellen. Je mag hiervoor een foto sturen via de chat.
Hoe onderhoud ik mijn Sjalala het beste?
Om lang plezier te hebben van je Sjalala (wat eigenlijk geldt voor alle kledingstukken), is het belangrijk om voorzichtig te zijn bij het wassen. We raden aan om met de hand te wassen of in de wasmachine op het handwasprogramma. Het is ook een goed idee om je Sjalala in een waszakje te doen.
Kan ik een Sjalala ruilen?
Bij online aankopen kun je je producten ruilen binnen 14 dagen, op voorwaarde dat ze niet zijn gedragen. Als we vermoeden dat je Sjalala is gedragen (door geur en vlekken), kunnen we helaas niet ruilen.
Kan ik met mijn outfit langskomen om te passen?
Absoluut! We raden dit sterk aan, zodat je exact kunt zien welke kleuren het beste matchen met je (nieuwe) outfit of jas. Voor een persoonlijke ervaring kun je ook een afspraak maken, zodat we meer tijd voor je kunnen nemen.
VOOR JE VRAGEN/BESTELLINGEN

CONTACTEER ONS