Samenwerking broer en zus

Unieke collectie prints
van Kahraman

Mijn jongste broer Kahraman en ik zijn de twee creatieve zielen van onze familie, die bestaat uit vijf kinderen. We vinden elkaar ook in onze spirituele zoektocht naar de betekenis van het leven. Deze zoektocht brengt ons telkens weer terug naar het creëren, ieder op zijn manier en in alles wat we doen.

Ik ben dol op zijn prachtige prints. Ze geven me het gevoel alsof ik zweef in de kosmos, maar dan in levendige kleuren.

We dromen ervan om deze prints ook te gebruiken voor andere kledingstukken en verder te gaan met ons creatieve avontuur.

Kahraman Marangoz

Computers, satellieten, mobiele telefoons en het internet hebben ook een dynamiek gecreëerd. In de periode waarin ik landschappen schilderde, ontdekte ik dat geavanceerde technologie iets bijzonders was 

Deze prints worden ook, op maat, gemaakt op dibond of forex paneel voor tegen de muur in je huis of op kantoor.

Kahraman Marangoz Contact: 0456 02 75 32, info@modernfuturism.com

DIGITAL ART

Voor in je huis of op kantoor

Bekijk de volledige collectie prints van Kahraman Marangoz op zijn website. Deze kunstwerken worden op maat en eenmalig gedrukt na bestelling.

100% DUURZAME

stoffen voor deze collectie

Bij Sjalala hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Daarom kopen we onze stoffen lokaal en selecteren we enkel materialen die recyclebaar zijn.

In The Kahraman Collection gaan we nog een stap verder door onze prints te drukken op gerecyclede stoffen, waardoor we duurzaamheid combineren met creativiteit en stijl.

  • Naam van het stof: U-circular Peach Jersey
  • Gewicht: 170 gr/m2
  • Structuur: Jersey, strech, gebreid
  • Compositie: 48% rPET 48% PES 4% EL

WIN IEDERE MAAND EEN CADEAUBON VAN €50

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontdek als eerste de nieuwste Sjalala's. Elk maand is er een winnaar van en maak kans op een cadeaubon.

Woorden van waardering​

Wat klanten zeggen